Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/404
Τίτλος: What are we eating? Consumer information requirement within a workplace canteen
Συγγραφείς: Price, Sarah
Viglia, Giampaolo
Hartwell, Heather
Hemingway, Ann
Chapleo, Chris
Appleton, Katherine
Saulais, Laure
Mavridis, Ioannis
Perez-Cueto, Federico J.A
Τύπος: Article
Θέματα: FRASCATI::Engineering and technology::Electrical engineering, Electronic engineering, Information engineering
Ημερομηνία Έκδοσης: 2016
Εκδότης: Elsevier
Πηγή: Food Quality and Preference
Τόμος: 53
Πρώτη Σελίδα: 39
Τελευταία Σελίδα: 46
Επιτομή: The workplace is a captive environment where the overall contribution of the meal served could be an important element of the overall diet. Despite growing demand little information is available to aid healthy dish selection. This study identifies information valued by consumers in the UK, Greece, Denmark and France using best-worst scaling. Value for Money, Nutrition and Naturalness are key elements of information that consumers require to be able to make a conscious decision about dish selection in all four countries. Latent class analysis shows that consumers align to one of five cluster groups, i.e., Value Driven, Conventionalists, Socially Responsible, Health Conscious and Locavores. Understanding key information needs can allow food operators to align their service with consumer preferences across different market segments.
URI: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2016.05.014
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/404
ISSN: 0950-3293
Αλλοι Προσδιοριστές: 10.1016/j.foodqual.2016.05.014
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
What are we eating amended round 2.pdf239,22 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.