Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/404
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorPrice, Sarah-
dc.contributor.authorViglia, Giampaolo-
dc.contributor.authorHartwell, Heather-
dc.contributor.authorHemingway, Ann-
dc.contributor.authorChapleo, Chris-
dc.contributor.authorAppleton, Katherine-
dc.contributor.authorSaulais, Laure-
dc.contributor.authorMavridis, Ioannis-
dc.contributor.authorPerez-Cueto, Federico J.A-
dc.date.accessioned2019-11-01T07:22:52Z-
dc.date.available2019-11-01T07:22:52Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier10.1016/j.foodqual.2016.05.014en_US
dc.identifier.issn0950-3293en_US
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1016/j.foodqual.2016.05.014en_US
dc.identifier.urihttps://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/404-
dc.description.abstractThe workplace is a captive environment where the overall contribution of the meal served could be an important element of the overall diet. Despite growing demand little information is available to aid healthy dish selection. This study identifies information valued by consumers in the UK, Greece, Denmark and France using best-worst scaling. Value for Money, Nutrition and Naturalness are key elements of information that consumers require to be able to make a conscious decision about dish selection in all four countries. Latent class analysis shows that consumers align to one of five cluster groups, i.e., Value Driven, Conventionalists, Socially Responsible, Health Conscious and Locavores. Understanding key information needs can allow food operators to align their service with consumer preferences across different market segments.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherElsevieren_US
dc.sourceFood Quality and Preferenceen_US
dc.subjectFRASCATI::Engineering and technology::Electrical engineering, Electronic engineering, Information engineeringen_US
dc.titleWhat are we eating? Consumer information requirement within a workplace canteenen_US
dc.typeArticleen_US
dc.contributor.departmentΤμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικήςen_US
local.identifier.volume53en_US
local.identifier.firstpage39en_US
local.identifier.lastpage46en_US
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
What are we eating amended round 2.pdf239,22 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.