Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/783
Τίτλος: Food information presentation: consumer preferences when eating out
Συγγραφείς: Bray, J.
Hartwell, H.
Price, S.
Viglia, G.
Kapuściński, G.
Appleton, K.
Saulais, L.
Perez-Cueto, F.
Mavridis, I.
Θέματα: FRASCATI::Engineering and technology::Electrical engineering, Electronic engineering, Information engineering
Ημερομηνία Έκδοσης: 2019
Πηγή: British Food Journal
Τόμος: 121
Τεύχος: 8
Πρώτη Σελίδα: 1744
Τελευταία Σελίδα: 1762
URI: https://doi.org/10.1108/BFJ-09-2018-0605
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/783
ISSN: 0007-070X
Αλλοι Προσδιοριστές: 10.1108/BFJ-09-2018-0605
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
PDF_Proof.PDF609,02 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.