Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/783
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorBray, Jeff-
dc.contributor.authorHartwell, Heather-
dc.contributor.authorPrice, Sarah-
dc.contributor.authorViglia, Giampaolo-
dc.contributor.authorKapuściński, Grzegorz-
dc.contributor.authorAppleton, Katherine-
dc.contributor.authorSaulais, Laure-
dc.contributor.authorPerez-Cueto, Federico J.A-
dc.contributor.authorMavridis, Ioannis-
dc.date.accessioned2020-10-19T07:03:31Z-
dc.date.available2020-10-19T07:03:31Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier10.1108/BFJ-09-2018-0605en_US
dc.identifier.issn0007-070Xen_US
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1108/BFJ-09-2018-0605en_US
dc.identifier.urihttps://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/783-
dc.language.isoenen_US
dc.sourceBritish Food Journalen_US
dc.subjectFRASCATI::Engineering and technology::Electrical engineering, Electronic engineering, Information engineeringen_US
dc.titleFood information presentation: consumer preferences when eating outen_US
dc.contributor.departmentΤμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικήςen_US
local.identifier.volume121en_US
local.identifier.issue8en_US
local.identifier.firstpage1744en_US
local.identifier.lastpage1762en_US
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
PDF_Proof.PDF609,02 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.