Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/783
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DC | Τιμή | Γλώσσα |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bray, Jeff | - |
dc.contributor.author | Hartwell, Heather | - |
dc.contributor.author | Price, Sarah | - |
dc.contributor.author | Viglia, Giampaolo | - |
dc.contributor.author | Kapuściński, Grzegorz | - |
dc.contributor.author | Appleton, Katherine | - |
dc.contributor.author | Saulais, Laure | - |
dc.contributor.author | Perez-Cueto, Federico J.A | - |
dc.contributor.author | Mavridis, Ioannis | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-19T07:03:31Z | - |
dc.date.available | 2020-10-19T07:03:31Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier | 10.1108/BFJ-09-2018-0605 | en_US |
dc.identifier.issn | 0007-070X | en_US |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.1108/BFJ-09-2018-0605 | en_US |
dc.identifier.uri | https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/783 | - |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.source | British Food Journal | en_US |
dc.subject | FRASCATI::Engineering and technology::Electrical engineering, Electronic engineering, Information engineering | en_US |
dc.title | Food information presentation: consumer preferences when eating out | en_US |
dc.contributor.department | Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής | en_US |
local.identifier.volume | 121 | en_US |
local.identifier.issue | 8 | en_US |
local.identifier.firstpage | 1744 | en_US |
local.identifier.lastpage | 1762 | en_US |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
PDF_Proof.PDF | 609,02 kB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.