Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/783
Τίτλος: | Food information presentation: consumer preferences when eating out |
Συγγραφείς: | Bray, Jeff Hartwell, Heather Price, Sarah Viglia, Giampaolo Kapuściński, Grzegorz Appleton, Katherine Saulais, Laure Perez-Cueto, Federico J.A Mavridis, Ioannis |
Θέματα: | FRASCATI::Engineering and technology::Electrical engineering, Electronic engineering, Information engineering |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 2019 |
Πηγή: | British Food Journal |
Τόμος: | 121 |
Τεύχος: | 8 |
Πρώτη Σελίδα: | 1744 |
Τελευταία Σελίδα: | 1762 |
URI: | https://doi.org/10.1108/BFJ-09-2018-0605 https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/783 |
ISSN: | 0007-070X |
Αλλοι Προσδιοριστές: | 10.1108/BFJ-09-2018-0605 |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
PDF_Proof.PDF | 609,02 kB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.