Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/784
Τίτλος: A Mobile Phone App for the Provision of Personalized Food-Based Information in an Eating-Out Situation: Development and Initial Evaluation
Συγγραφείς: Appleton, Katherine
Bray, Jeff
Price, Sarah
Liebchen, Gernot
Jiang, Nan
Mavridis, Ioannis
Saulais, Laure
Giboreau, Agnès
Perez-Cueto, Federico J.A
Coolen, Rebecca
Ronge, Manfred
Hartwell, Heather
Θέματα: FRASCATI::Engineering and technology
Λέξεις-Κλειδιά: diet
digitalhealth
eating
eating behavior
food
mhealth
mobile app
smartphone
Ημερομηνία Έκδοσης: 4-Νοε-2019
Πηγή: JMIR formative research
Τόμος: 3
Τεύχος: 4
Πρώτη Σελίδα: e12966
Επιτομή: Increasing pressure from governments, public health bodies, and consumers is driving a need for increased food-based information provision in eating-out situations. Meals eaten outside the home are known to be less healthy than meals eaten at home, and consumers can complain of poor information on the health impact and allergen content of meals eaten out.
URI: https://doi.org/10.2196/12966
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/784
ISSN: 2561-326X
Ηλεκτρονικό ISSN: 2561-326X
Αλλοι Προσδιοριστές: 10.2196/12966
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
appleton.pdf483,97 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.