Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/784
Τίτλος: | A Mobile Phone App for the Provision of Personalized Food-Based Information in an Eating-Out Situation: Development and Initial Evaluation |
Συγγραφείς: | Appleton, Katherine Bray, Jeff Price, Sarah Liebchen, Gernot Jiang, Nan Mavridis, Ioannis Saulais, Laure Giboreau, Agnès Perez-Cueto, Federico J.A Coolen, Rebecca Ronge, Manfred Hartwell, Heather |
Θέματα: | FRASCATI::Engineering and technology |
Λέξεις-Κλειδιά: | diet digitalhealth eating eating behavior food mhealth mobile app smartphone |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 4-Νοε-2019 |
Πηγή: | JMIR formative research |
Τόμος: | 3 |
Τεύχος: | 4 |
Πρώτη Σελίδα: | e12966 |
Επιτομή: | Increasing pressure from governments, public health bodies, and consumers is driving a need for increased food-based information provision in eating-out situations. Meals eaten outside the home are known to be less healthy than meals eaten at home, and consumers can complain of poor information on the health impact and allergen content of meals eaten out. |
URI: | https://doi.org/10.2196/12966 https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/784 |
ISSN: | 2561-326X |
Ηλεκτρονικό ISSN: | 2561-326X |
Αλλοι Προσδιοριστές: | 10.2196/12966 |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
appleton.pdf | 483,97 kB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.