Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/784
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DC | Τιμή | Γλώσσα |
---|---|---|
dc.contributor.author | Appleton, Katherine | - |
dc.contributor.author | Bray, Jeff | - |
dc.contributor.author | Price, Sarah | - |
dc.contributor.author | Liebchen, Gernot | - |
dc.contributor.author | Jiang, Nan | - |
dc.contributor.author | Mavridis, Ioannis | - |
dc.contributor.author | Saulais, Laure | - |
dc.contributor.author | Giboreau, Agnès | - |
dc.contributor.author | Perez-Cueto, Federico J.A | - |
dc.contributor.author | Coolen, Rebecca | - |
dc.contributor.author | Ronge, Manfred | - |
dc.contributor.author | Hartwell, Heather | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-19T10:10:57Z | - |
dc.date.available | 2020-10-19T10:10:57Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-04 | - |
dc.identifier | 10.2196/12966 | en_US |
dc.identifier.issn | 2561-326X | en_US |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.2196/12966 | en_US |
dc.identifier.uri | https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/784 | - |
dc.description.abstract | Increasing pressure from governments, public health bodies, and consumers is driving a need for increased food-based information provision in eating-out situations. Meals eaten outside the home are known to be less healthy than meals eaten at home, and consumers can complain of poor information on the health impact and allergen content of meals eaten out. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.source | JMIR formative research | en_US |
dc.subject | FRASCATI::Engineering and technology | en_US |
dc.subject.other | diet | en_US |
dc.subject.other | digitalhealth | en_US |
dc.subject.other | eating | en_US |
dc.subject.other | eating behavior | en_US |
dc.subject.other | food | en_US |
dc.subject.other | mhealth | en_US |
dc.subject.other | mobile app | en_US |
dc.subject.other | smartphone | en_US |
dc.title | A Mobile Phone App for the Provision of Personalized Food-Based Information in an Eating-Out Situation: Development and Initial Evaluation | en_US |
dc.contributor.department | Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής | en_US |
local.identifier.volume | 3 | en_US |
local.identifier.issue | 4 | en_US |
local.identifier.firstpage | e12966 | en_US |
local.identifier.eissn | 2561-326X | en_US |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
appleton.pdf | 483,97 kB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Τα τεκμήρια στο Αποθετήριο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.