Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/1670
Τίτλος: | Sustainable Supply Chain Management in the Food Industry: A Conceptual Model from a Literature Review and a Case Study |
Συγγραφείς: | Mastos, Theofilos D. Gotzamani, Katerina |
Τύπος: | Article |
Θέματα: | FRASCATI::Social sciences |
Λέξεις-Κλειδιά: | sustainable supply chain management food industry literature review case study Greece |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 2022 |
Πηγή: | Foods |
Τόμος: | 11 |
Τεύχος: | 15 |
Πρώτη Σελίδα: | 2295 |
Επιτομή: | The purpose of this study is twofold: firstly, to provide a literature review of sustainable supply chain management (SSCM) critical factors, practices and performance; and secondly, to develop a comprehensive and testable model of SSCM in the food industry. The research conducted comprises a literature review and a case study. The literature review findings propose a theoretical framework linking SSCM critical factors, practices and performance. The case study comprises two sustainability leaders in the Greek food supply chain in order to investigate the three SSCM constructs. A new set of pioneering SSCM practices in the Greek food industry is identified, including daily conversation, local sourcing and HR investments. The end result of this research proposes a testable model that sheds light on SSCM in the food industry and is based on a set of propositions. |
URI: | https://doi.org/10.3390/foods11152295 https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/1670 |
ISSN: | 2304-8158 |
Αλλοι Προσδιοριστές: | 10.3390/foods11152295 |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
[50] FOODS-SUSTAINABLE SCM IN THE FOOD INDUSTRY_A CONCEPTUAL MODEL FROM LIT REVIEW & A CASE STUDY.pdf | 833,52 kB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons