Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/1670
Τίτλος: Sustainable Supply Chain Management in the Food Industry: A Conceptual Model from a Literature Review and a Case Study
Συγγραφείς: Mastos, Theofilos D.
Gotzamani, Katerina
Τύπος: Article
Θέματα: FRASCATI::Social sciences
Λέξεις-Κλειδιά: sustainable supply chain management
food industry
literature review
case study
Greece
Ημερομηνία Έκδοσης: 2022
Πηγή: Foods
Τόμος: 11
Τεύχος: 15
Πρώτη Σελίδα: 2295
Επιτομή: The purpose of this study is twofold: firstly, to provide a literature review of sustainable supply chain management (SSCM) critical factors, practices and performance; and secondly, to develop a comprehensive and testable model of SSCM in the food industry. The research conducted comprises a literature review and a case study. The literature review findings propose a theoretical framework linking SSCM critical factors, practices and performance. The case study comprises two sustainability leaders in the Greek food supply chain in order to investigate the three SSCM constructs. A new set of pioneering SSCM practices in the Greek food industry is identified, including daily conversation, local sourcing and HR investments. The end result of this research proposes a testable model that sheds light on SSCM in the food industry and is based on a set of propositions.
URI: https://doi.org/10.3390/foods11152295
https://ruomo.lib.uom.gr/handle/7000/1670
ISSN: 2304-8158
Αλλοι Προσδιοριστές: 10.3390/foods11152295
Εμφανίζεται στις Συλλογές: Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
[50] FOODS-SUSTAINABLE SCM IN THE FOOD INDUSTRY_A CONCEPTUAL MODEL FROM LIT REVIEW & A CASE STUDY.pdf833,52 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons